White

På White är vi drygt 800 medarbetare som skapar arkitektur som engagerar, bidrar till en hållbar livsstil och sätter människan i centrum. Sedan 1951 utmanar vi med nyskapande arkitektur och bygger ett samhälle där alla får utrymme att växa. Och vi tror på att göra det tillsammans.

Vi tror inte på stenhårda hierarkier med ett fåtal stjärnor i toppen. Istället erbjuds alla möjligheten att kliva fram i rampljuset. Med våra medarbetares engagemang och ägande är vi ett modernt, snabbfotat kollektiv som skapar goda förutsättningar för resultat som står sig – nu och i framtiden.

Vi inspireras av att vara många som är olika, men som delar kunskap och värderingar. Med många som agerar utåt har vi ett fantastiskt nätverk tillsammans med våra kunder. Det gynnar kvaliteten och gör det roligare att gå till jobbet.

Nyfikenhet är en av våra viktigaste drivkrafter. Vi ser alltid ser framåt och runt hörnet – lyssnar och frågar. Ett utforskande arbetssätt med praktiknära forskning och utveckling har ända sedan starten varit centralt på White. Utan den skulle vi bara vara ett vanligt arkitektkontor.

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och finns på 13 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England. Våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, hållbarhet och projektledning.

https://whitearkitekter.com/se/