A-DIREKT

A-direkt levererar säker bemanning, outsourcing och rekrytering. Vi hjälper arkitektföretag att jämna ut sina toppar och dalar. Vår ambition är att bidra till vår bransch genom att skapa ett sunt arbetsklimat för arkitekter och ett jämnt arbetsflöde för arkitektföretag.

Arkitekter för arkitekter

 

Bemanning:
Vår bemanningsverksamhet ger arkitektkontor möjligheten att klara arbetsbördan vid toppar med toppkrafter. Vi har anställda arkitekter och ingenjörer men också ett stort nätverk av giggare. Har ditt arkitektkontor lite att göra kan vi även hjälpa till att hyra ut din personal under längre eller kortare perioder.

Outsourcing:
Beställ hela eller delar av uppdraget av oss. Vi arbetar i bakgrunden och levererar till dig. Du bestämmer själv hur vi samarbetar.

Rekrytering:
A-direkt är det enda företaget som enbart rekryterar arkitekter och ingenjörer. Vi har en unik kompetensbank med flera tusen av Sveriges arkitekter registrerade. Vi arbetar främst med nätverksrekrytering och headhunting.

För dig som är arkitekt har vi en kompetensbank som du kan registrera dig i. Det kostar inget och det är helt konfidentiellt – vi lämnar aldrig ut ditt namn utan att fråga dig först. Kompetensbanken är vårt främsta verktyg när vi får in en förfrågan från ett arkitektkontor med behov av personal. Vi matchar människor med möjligheter!

Vi har även en giggarpool där du som egen företagare kan få hjälp att hitta nya gig. Är du med oss är du också del av vårt nätverk. Du får tillgång till uppdrag, kollegor, utbildningar och mycket mer.

Följ vårt äventyr här
LinkedIn
Instagram
Facebook

www.a-direkt.se

A-direkt är del i A-gruppen
A-gruppen i Sverige ab, Polhemsgatan 25, 112 30 Stockholm, +46 (0)8 618 95 00